Het Eiland

Leven op het ritme van de stroom

Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk op een unieke locatie. De ligging op een schiereiland, omringd door de Schelde en op wandelafstand van Oudenaarde centrum en de jachthaven, maakt het woonproject uniek.

Deze gloednieuwe stadswijk wordt ontwikkeld in drie fasen met elk een unieke ligging, architectuur en uitstraling. U heeft er keuze uit een gevarieerd aanbod aan appartementen, penthouses, studio’s en stadswoningen met tuin. In elke woonst wordt optimaal rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De beleving van het water is alom aanwezig.

Samen met het woonproject wordt ook de buitenruimte volledig heraangelegd in duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De autoluwe pleinen en promenades aan het water, de gloednieuwe fietsbrug en vernieuwde jachthaven maken het eiland tot een ultieme woonlocatie.

Met de oplevering van de eerste fase  (het Kopgebouw), wordt het onmiddellijk een gezellige drukte op het eiland.

Woningen » Appartementen »
Beelden

Schelde-Eiland gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.