Kopgebouw

Instapklare appartementen

VOLLEDIG VERKOCHT

Met het oplevering van het Kopgebouw als eerste fase, zal het onmiddellijk een gezellige drukte worden op het eiland. U vindt er volledig afgewerkte appartementen met zicht op het centrum van Oudenaarde, de Schelde of het landschap van de Vlaamse Ardennen.

Bewust werd gekozen voor een aaneenschakeling van 13 kwaliteitsvolle woongebouwen met elk een eigen identiteit en uitstraling. Al deze gebouwen zijn opgetrokken rond een prachtige groene binnentuin waar het aangenaam toeven is. Binnen elk woongebouw zijn met veel zorg unieke appartementen ontworpen waarbij voor de inrichting optimaal rekening werd gehouden met de oriëntatie en het uitzicht. Ook in de vormgeving en oriëntatie van de terrassen is er keuze te over: gericht op het zuiden of het westen, inpandig voor de levensgenieters of uitpandig voor de zonnekloppers.

Bekijk zeker het aanbod, er is nog een zeer gevarieerd aanbod beschikbaar met 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen. Of u nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke appartement of eerder een penthouse voor ogen had, er is voor ieder wat wils.

Beelden

Schelde-Eiland gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.