Woningen

Kies bewust voor een zorgeloze toekomst

In totaal worden 19 eengezinswoningen voorzien met 3 slaapkamers, een ruime zolder, tuin, berging en carport of ondergrondse parkeerplaats.

Geen enkele woning is hetzelfde, waardoor een verrassend geheel ontstaat en elke woonst zijn eigen uitstraling en identiteit heeft. De indeling en afwerking kan u naar wens aanpassen met onze dienst klantenbegeleiding. Zo kan u bijvoorbeeld de zolder nog volledig inrichten als bijkomende woonruimte indien u dit wenst. Ook de ligging kan u kiezen: aan de jachthaven of aan een autoluw plein.

Geen zorgen over hoge energiefacturen of onderhoud! De woningen zijn bijna-energie-neutraal, worden afgewerkt in duurzame materialen en voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot isolatie en akoestiek. 

Bovendien worden de woningen volledig afgewerkt met volledig geïnstalleerde keuken en badkamer. Zo gemakkelijk! Wenst u de indeling of materialen zelf te kiezen? Onze dienst klantenbegeleiding begeleidt u hier in en staat in voor de communicatie en afstemming tussen u en de aannemer. 

Prijzen en Plannen » Havenwoningen » Erfwoningen »
Beelden

Schelde-Eiland gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.