Erfwoningen

De Erfwoningen zijn gelegen aan een groene bloemenweide in een autoluwe omgeving en biedt een veilige thuisbasis voor jonge gezinnen. Zo kan u uw kinderen met een gerust hart buiten laten spelen terwijl u ze vanuit uw keuken kan gadeslaan.

Op het gelijkvloers profiteert u van een riante en open leefruimte met een groot schuifraam dat uitgeeft op een knusse stadstuin. Verder treft u op het gelijkvloers een volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend berging en een inkompartij met een gastentoilet en ruimte voor een vestiaire. 

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met badkamer en toilet. De zolderverdieping kan volledig naar wens ingericht worden zodat u nog bijkomende slaapkamers of ontspanningsruimte kan creëren. 

Geen zorgen over hoge energiefacturen of onderhoud! De woningen zijn bijna-energie-neutraal, worden afgewerkt in duurzame materialen en voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot isolatie en akoestiek. 

Bovendien worden de woningen volledig afgewerkt met volledig geïnstalleerde keuken en badkamer. Zo gemakkelijk! Wenst u de indeling of materialen zelf te kiezen? Onze dienst klantenbegeleiding begeleidt u hier in en staat in voor de communicatie en afstemming tussen u en de aannemer. 

Prijzen en Plannen »
Beelden

Schelde-Eiland gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.