Havenwoningen

De Havenwoningen hebben zondermeer een uitzonderlijke ligging aan de jachthaven van Oudenaarde.

Vanuit uw keuken kijkt u uit op de promenade en kan u de bruisende activiteit rond de aangemeerde plezierboten gadeslaan. Daarnaast profiteert u van een riante en open leefruimte met een groot schuifraam op de ruime zuidwest-tuin met terras. Ontdek de verschillende indelingen en kies de woning die helemaal aan uw wensen voldoet!

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met een badkamer. Bijzonder is de masterbedroom met dressing en grote raampartijen die uitkijken op de jachthaven. Elke havenwoning beschikt tot slot over een eigen carport die bereikbaar is via een achterliggende weg en toegang bieden tot de tuin.

Wenst u meer slaapkamers of ontspanningsruimte? U kan de volledige zolderverdieping naar wens inrichten!

Geen zorgen over hoge energiefacturen of onderhoud! De woningen zijn bijna-energie-neutraal, worden afgewerkt in duurzame materialen en voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot isolatie en akoestiek. 

Bovendien worden de woningen volledig afgewerkt met volledig geïnstalleerde keuken en badkamer. Zo gemakkelijk! Wenst u de indeling of materialen zelf te kiezen? Onze dienst klantenbegeleiding begeleidt u hier in en staat in voor de communicatie en afstemming tussen u en de aannemer. 

Prijzen en Plannen »
Beelden

Schelde-Eiland gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.