Ook wij denken aan het milieu!

28/01/2019

Wist u dat, wanneer u een woning of appartement op Schelde-Eiland koopt, u ook uw steentje bijdraagt voor een beter klimaat? Zo zijn alle appartementen en woningen bijna-energie-neutraal. Een BEN-woning verbruikt zeer weinig energie voor verwarming, koeling en productie van warm water. Het kleine beetje energie dat nog nodig is, wordt grotendeels opgewekt worden door hernieuwbare energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Dankzij een doorgedreven isolatie, een goede luchtdichtheid, een energie-efficiënte ventilatie en het gebruik van hernieuwbare energie, voorzien we woningen die een beperkte impact hebben op het klimaat en bijna geen CO2 uitstoten. Het E-peil van een BEN-woning is ≤30, wat nog maar 30% is van een woning van 2006!

Dankzij een centrale ligging, vlakbij openbaar vervoersverbindingen en met alle winkels en voorzieningen op wandel- en fietsafstand, heeft u bovendien minder vaak een auto nodig, wat leidt minder CO2-uitstoot! 

<< Terug naar overzicht

Schelde-Eiland gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.